Pakko tulla tännekin nyt valittamaan. Kaksi viimeistä päivää on mennyt ihan pyllylleen. Syytän siitä eniten kovaa flunssaani ja PMS:ää, jossa P tarkoittaa sanaa Post ei Pre.

Siis aivan kaikki ärsyttää. Eikä vähiten oma tyhmyys jne. Miksei mun kohdallani aurinko jo voisi paistaa risukasaan? Samat vaivat, ongelmat ja murheet vaivaavat vuodesta toiseen, eikä mikään teko auta pääsemään niistä eroon. Tuntuu kuin toiset saisivat taas kaiken ja mulle jää vaan leftoverit elämästä.

Paino on pudonnut juhlalliset 2,3 kg. Ihannepainoon olisi (taas/edelleen) matkaa vielä reilu 8 kg ja todella WOW!-painoon 13 kg. Oikea polvi naksuu niin uhkaavasti, että loppuelämä pitää elää salatiinlehteä nakertamalla. Muulla keinolla, niin kuin tiedän, paino ei lähde laskemaan. Olen tullut siihen ikään, jossa pitää peittää enemmän kuin paljastaa. En voisi kuvitellakaan itseäni kulkemassa kesällä paljain säärin hameessa. Samaten bikinit voi unohtaa, mistään lappubikineistä en ole edes ikinä voinut uneksiakaan.

Lisää...

Käänsin vielä puukkoa haavassa ja kävin katsomassa Stureplanin sivut ( www.stureplan.se ). No, eipä tulisi mieleenikään lähteä tällä ruholla ulkoilemaan Tukholmassa.... huh, taidan pysyä vaan visusti koti-työ-ruokakauppa -linjalla niin ei tule paha mieli, niisk.

Mikä on sen parempaa mielipahan tappamista kuin - retail therapy - jota harrastin autuaasti myöhemmin illalla niinkin hotissa paikassa kuin Hakaniemen Sokos. Mukaan lähti Sloggin hipstersit, 7,50 EUR. Parasta koko reissussa oli bussimatka ja lujaa soivat Energyn hittibiisit ,-)

Miten saatoinkaan unohtaa eilisen osumatehtailun EBT:n parissa!!! Sain täti C:ltä 10 setelin tiedot ja niistä kolme oli osumaa - aivan uskomaton hit ratio. Vielä iltapäivällä sähköpostissa oli viesti uudesta triplaosumasta. Aivan käsittämätön tuuri tällä kertaa.