Olen tällä viikolla hankkitunut eroon parista minua vaivanneesta addiktiosta.

Ensimmäiseksi lopetin pelaamasta yhtä Facebookin applicationia. Sitä tuli tahkottua melkein jokaisena vuorokauden valveillaolotuntina. Tiistaina vaan lopetin sen pelaamisen, enkä edes ole poistanut peliä profiilista, koska pystyn elämään sen kanssa :)

Toiseksi olen lopettanut Pepsi Maxin lipittämisen, sitä meni parhammillaan litra päivässä. Nyt saan juoda sitä vain kaksi lasillista illan aikana, lauantaista alkaen vain 0,5 litraa pelkästään lauantaina.

Pyrin eroon vielä kolmannesta addiktiosta, mutta koska sen projektin onnistumisesta ei voi vielä tietää niin palaan siihen vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa.

MUTTA; lupaan olla edelleen additoitunut liituraitaan ja piukkoihin vatsalihaksiin. Nämä mieluiten yhdessä paketissa, kiitos :)

Kävin hammaslääkärillä näyttämässä purukalustoani. Tarkastus ei ollutkaan niin paha vaan aivan inhimillinen. Reikiä toki oli, mutta pystyn elämään sen tiedon kanssa. Ensi viikolla otetaan vielä ortopantomo, jonka jälkeen tiedetään tehdäänkö paikkauksen lisäksi muitakin toimenpiteitä. Jaiks.

Ronkkiminen jatkui vielä tänään, kun kävin laborantin luona. Verinäyte ja nieluviljely kruunasivat koko viikon.