Kompuroin tänään korkeakorkoisissa saappaissani keskikaupungilla. Se vaatikin minulta huomattavia ponnisteluja ja keskittymistä, koska aivan liian harvoin tulee pidettyä korkoja. Tämä "virhe" pitää jatkossa korjata :)

Liikuin Iso-Roballa, jossa on äärimmäisen ihana vaate- ja kenkäliike. Jäin nytkin tuijottamaan ikkunoita. Molemmat kaupat ovat täynnä juuri minun tyylisiäni vaatteita ja ne huusivat ihan selvästi minulle: "Osta minut!" Onneksi minulla oli liian vähän aikaa, sillä jos olisin astunut jompaan kumpaan kauppaan niin Mastercard olisi vinkunut tosi ilkeästi. Mun mielestäni kashmir tai pashmina ovat vaan ihquja materiaaleja - no can do! Vannon palaavani kauppaan alennusmyyntien aikaan.

Kampaajalla sattuu aika usein jotain lystiä. Ensinnäkin kampaajani on varsin vauhdikas ja nyt viime tapaamisen jälkeen hän on käynyt mm. Madonnan konsertissa Berliinissä ja sen lisäksi ryhtynyt kahden pienokaisen mamiksi. Hienoa!

Kampaamokäynnin ihan lopuksi hiuksiani leikattiin vähän (siis jo melkein kuivina) ja huomasin naapurituolissa istuvan nuoren naisen. Asiakas ja kampaaja supattelivat jotain ja sitten kampaaja tarttui hiuksiini tunnustellakseen niitä! "Joo-ei ole suomalaiset hiukset ollenkaan", totesi tunnustellessani rautalankojani. Tällä kertaa ei sentään tarvinnut seistä keskellä kampaamoa, kun kampaajani leikkaa hiuksiani. Näin edellisellä kerralla.