Keskiviikkoillasta alkaen onkin sitten piisannut vauhtia täällä! Tosin alku ei ollut kovin lupaava: UR kertoi ettei pieniä haukkuvauvoja ole tulossa. UR:a antoi muutaman vinkin mistä voisi kysellä ja minäpä lähdin sitten soittelemaan.

Ensimmäisen kasvattajan pennut olivat jo myyty (2 kpl). Toisella kasvattajalla on kaikki varattuna, paitsi yhden pennun kohtalo on vielä epäselvä. Sovimme, että hän ilmoittaa kuukauden sisällä, voiko myydä koiran minulle. Tämä pentu olisi varmasti erinomainen, sen takaa vakuuttava sukupuu.

Tänään soitin eräälle kasvattajalle Ouluun. Heidän koirat.comissa oleva pentue on jo varattu, mutta noin kahden kuukauden kuluttua syntyvästä pentueesta voidaan katsoa minulle pentu! Kuulostaa lupaavalta. Samaiselta nettisivulta löytyi toinen hieman tuntemattomampi kasvattaja, jolla oli yksi pentu ilmoituksessa. Ensin ajattelin etten soita, koska myyjä on minulle ja UR:lle tuntematon. Sitten kuitenkin ajattelin soittaa, koska olisi mukava kuulla mikä on tilanne. Tämä pentu on jäänyt kasvattajalle, koska se on kasvattajan mukaan erittäin lupaava ja hän ei ole löytänyt tarpeeksi hyvää ostajaa sille. Kerroin taustani ja myyjä pienen empimisen jälkeen suostui tapaamiseen! Menemme siis huomenna illalla juuri näihin aikoihin katsomaan pentua. Ajattelin olla niin hurja ja ottaa käsirahan mukaani, jos myyjä on haluakas myymään pennun niin kaupan peruminen ei ole niin helppoa käsirahan maksun jälkeen. Siis voi jumpe - pentu voi hyvässä tapauksessa olla mulla jo viikon päästä! Nyt vaan jäitä hattuun ja vakuuttamaan myyjälle miten hyvä koti olisi tarjolla.