Tänään on ollut sellainen pää on aivan pyörällä -olo ja jotenkin kaikki tapahtunut tuntuu epätodelliselta. Kaikki tapahtui vain muutaman päivän aikana, joten eihän se ole mikään ihme, että tuntuu erikoiselta.

Kävimme katsomassa pennulle tarvikkeita. Tarviketarjonta on räjähdysmäisesti kasvanut siitä kun olen viimeksi käynyt jotain hankkimassa. Stokkan valikoimat ovat aika suppeat loppujen lopuksi, emme saaneet kuljetuskoppaa ja tarpeeksi pieniä leluja ei ollut kuin yksi potentiaalinen. Löysimme palkitsemiseen tarkoitettuja herkkunappuloita, silmien puhdistusainetta, shampoon, tilapäisen hihnan ("oikea hihna" ostetaan kun pentu on vähän kasvanut), sen lelun ja nappuloita. Mun pitäisi vielä maanantaina löytää sellainen iglu nukkumista varten, se olisi turvallinen koppero, jossa saa rauhassa nukkua ja tuntea olonsa turvalliseksi. Niin ja se keraaminen ruokakuppi jäi vielä ostamatta.

Yritän kaivaa esiin jostain kaapeista vanhat harjat ja pikkuruiset kumilenksut, joilla top knot sidotaan kiinni. Näyttäisi myös koirien shampoot ja hoitoaineet olevan hinnoissaan: 22-28 euroa pullo! Ilmeisesti koirienkin tuotteetkin pitää tilata ulkomailta :-)

Ostin joskus vuonna 1995 Burberryn sellaisen kantokassin. Silloin ko. tuotemerkki ei ollut mitenkään suuren yleisön tiedossa ja sellaisen saattoi hyvin ostaa ilman, että joka toisella on samanlainen.  Hintaa sillä taisi olla 315 markkaa. Nykypäivänä samanlainen kassi maksaa 299 euroa. Hinta on siis lähes kuusinkertaistunut!

Nimiprobleemaan ei ole tämän päivän aikana löytynyt ratkaisua. Kahlasin pariin kertaan lemmikkieläinen nimipäivälistan läpi, mutta mikään nimi ei iske ylitse muiden. Mun mielestä paras nimi on kaksitavuinen. Olen pyöritellyt mielessäni seuraavia nimiä: Nelli, Nöpö, Pepita, Luru, Muru, Piki, jne. Ehkä se nimi sitten vaan pompsahtaa esiin, kun on sen aika... Muru voisi olla aika osuva nimi, jos koira jää pienikokoiseksi.

Tänään oli M:n syntymäpäivä ja kävimme kylässä Tikkurilassa. "Lahjaksi" veimme kinuskikakun, joka maistui kaikille. M löysi kuvan Figarosta pentuna ja vertasimme sitä tähän uuteen pentuun: uudella tulokkaalla on huomattavan pienet korvat ja kirsu sekä turkki on paljon tummempi. Figarolla oli myös kasvoissa enemmän tan-väriä.