Tämä viikko on ollut taatusti koko tämän vuoden kiireisin viikko, mutta onneksi tänään sitten helpottaa.

Työpäivä oli yhtä kellon kyttäämistä ja lähdin töistä Tapiolaan klo 16:00 paikkeilla. Melkoisessa ruuhkassa ajoimme Lohjalle ja olimme siellä 18:00 aikaan. Kävimme kasvattajan kanssa paperiasiat läpi (kauppakirja, rekisteriote) ja saimme kaksi kassia tavaraa. Mukana oli montaa eri lajia nappuloita, puruluita, purkkiruokaa, esitteitä ja ohjeita, kennelin oma pikkupyyhe jne.

Pepita matkusti omassa laatikossa ja oli ainakin alkuun huolestuneen oloinen, mutta moottoritiellä jopa torkahteli. Kovasti tuijotti minua aina kun tapahtui jotain, mutta oli kuitenkin aivan rauhallinen. Kotona laskin laatikon lattialle ja avasin luukun, josta Pepita tuli rohkesti ulos ja alkoi häntää heilutellen tutkia paikkoja. Ihan ensimmäiseksi tehtiin pieni lätäkkö keittiön matolle. Kiinnostavin paikka oli eteisen kaapisto, jossa peilistä näki mukavan toisen koiran. Sitä piti käydä katsomassa useamman kerran ja häntä vipatti aina paljon! Pepita syynäsi asunnon tarkkaan, mutta malttoi myös leikkiä välillä. Froteesukka sai kunnon kyytiä hetkittäin. Kaikkea mielenkiintoista piti maistaa ja uskoisinkin, että meidän keittiön muruongelma lattialla on nyt ratkaistu ,-)

Soitin väliaikatietoja M:lle ja samalla tajusin etten ole kertonut isälle yhtään mitään uudesta koirasta - siispä soitin myös Turkuun.

Juuri nyt Pepita nukkuu ensimmäisen kerran täällä ollessa. Harmi ettei voi ottaa valokuvaa, on se vaan niin hellyyttävän näköinen.