Se on nyt totta - meille tulee viikonpäästä koiravauva!

Levottomasti sujuneen työpäivän päätteeksi menin Tapiolaan, josta jatkoimme matkaa J:n kanssa Lohjalle kasvattajan luokse.

531338.jpg

Nöpönenällä ei ole vielä nimeä, se pitäisi keksiä mahdollisimman pian, jotta kasvattaja voisi alkaa kutsua pentua oikealla nimellä. Olisimme saanet pennun jo heti tänään mukaamme, mutta koska meillä ei ole vielä kaikkia tarvikkeita ja käyn ensi viikolla työmatkalla, haemme koiran ensi perjantaina. Maksoin 200 euron käsirahan. Toivottavasti saan pidettyä pidennetyn viikonlopun vapaata.

T:n pikkusisko, myös T nimeltään, tulee pennun päivähoitajaksi ainakin kuukauden ajaksi. Hän on kunnostautunut aiemmin Figaron ja Evitan hoitajana.

Pentu oli todella rohkea ja vilkas, sormiani pureskeltiin ahkerasti. Välillä piti kurmottaa mammaa. Pentu ja äiti oli soma pari.

Huomenna suuntaamme siis välineostoksille. Paljoa ei tarvitse ostaa, mutta juuri ne kaksi tärkeintä asiaa puuttuvat: kuljetuskoppa ja kaulapanta.

Ilmassa on ripaus haikeutta, sillä Evita tuli minulle juuri samoihin aikoinhin eli vapun tienoossa. Siitä on vain 17 vuotta aikaa ,-)