Meille on muuttanut joku risuja keräävä rähisevä otus ,-)

Pepita on kahtena iltana pitänyt melkoista rallia tällä kotona, juostaan hurjan lujaa paikasta paikkaan ja pikkutassut sutii ilmaa! Juoksua säestää yleensä "pentuärinä". Tänään yksi hellyyttävimmistä hetkistä oli, kun Pepita kiemurteli vessanmatolla! Siitä kiemurtelusta oli aistittavissa sellainen hyvänolon tunne ettei mitään rajaa. Koira nautti olostaan selvästi.

Ulkoilu sujuu vaihtelevasti. Nyt erilaiset hajut ovat selvästi alkaneet kiinnostaa, mutta niin myös kävyt, kivet ja risut. Tänään näytti sille kuin Pepita olisi rakentanut pesää, sillä koko aika oli joku risu suussa.

Pepita ei vielä osaa haukkua kunnolla. Se on sellaista omitusta rähinää. Viime yönä olin saada slaagin, kun Pepita haukahti keskellä yötä. Se kuulosti aivan samalta kuin Figaron valitus silloin 1,5 vuotta sitten.

Tulevana viikonloppuna on tarkoitus pestä Pepita ensimmäisen kerran. Hankin E-Z Groomin Ultra Rich Leave In Conditionerin, jota voi suihkia suoraan turkkiin. Ajattelin suihkuttaa sitä ensiksi omiin käsiini ja siitä turkkiin. Järkytys oli melkoinen, sillä suihke tuoksuu ihan jollekin hajuvedelle tai ilmanraikastimelle ja todella voimakkaalle sellaiselle. Ilmeisesti Jenkit ovat ihastuneet "runsastuoksuisiin" lemmikkeihin. Pitää ehkä laimentaa tuota suihketta, siitä saa melkein päänsäryn.