Oli ihan pakko tarkistaa, että mistä olen kirjoittanut viimeksi. Tuntuu olevan niin paljon tekemistä, että päivät sujahtavat iltaan ennen kuin huomaankaan.

Perjantaina olimme Pepitan kanssa tutustumassa työelämään eli paikkaan, josta se koiranmakkararaha tulee ,-) Leikittäjiä riitti ja Pepita kiitti tekemällä lopuksi pienen lätäkön.

Vapaa-ajasta suurin osa menee Pepitan kanssa ulkoiluun ja mikäs sitä on näillä keleillä ulkoiltaessa. Jos nähdään tuttuja niin saatamme olla tunninkin verran pihalla. Yleensä työpäivän jälkeen käymme ulkona kolmesti eli siihen saa todella menemään mukavasti aikaa. Ei mikään ihme, että painoni on pudonnut kolme kiloa viimeisen kuukauden aikana! En ehdi enää päivystää jääkaapin lähellä ja iltaisin on niin väsynyt ettei jaksa syödä ,-D

Sunnuntaina Pepita teki kaikki juttunsa ulos, kertaakaan ei tullut lätäkköä sisälle. Taisimme käydä yhteensä kahdeksan kertaa ulkona sinä päivänä.

Pepita oli tänään ensimmäistä päivää yksin. Täällä ei ollut mitään tuhoa tehty, koirasta löytyi tosin aika paljon energiaa kun palasin töistä.