Nyt mua pelottaa oikein tosissaan ettei Pepitalla ole kaikki kunnossa....

Eilen kuulin kiljaisuja eteisen matolta ja säntäsin katsomaan mikä on hätänä, ehkä koiruuden kynsi tai kannus oli jäänyt mattoon kiinni hetkeksi ja hätääntyi siitä. Koira makasi kyljellään lattialla ja oli tajuissaan. Ottaessani Pepitan syliin se tuntui jotenkin kummalliselta ja mun mieletäni ihan kuin olisi ollut joku kohtaus?

Tänään kävelimme ulkona ja Pepita nuuski paikkoja tuttuun tapaansa. Kävelin edellä yht´ äkkiä Pepita oli maassa vatsallaan ja omituinen ilme kasvoillaan. Ei siis menettänyt tajuntaansa, mutta oli hölmistyneen näköinen ja jatkoi pian matkaansa. Turkissa oli kyllä yksi roska kiinni ja yorkit kovin usein reagoivat mitä moninaisimmilla tavoilla niihin.

Jotenkin nyt vaan pelottaa ettei kaikki ole kohdallaan, taju ei Pepitalta  ole mennyt, mutta-mutta.....Koira on muuten reipas oma itsensä, syö ja nukkuu normaalisti jne. Pitää seurata tilannetta ja jos vastaavia tapauksia tulee niin viedä eläinlääkäriin tutkittavaksi.

 

Lisäys: Lähdemme kohta pieneläinklinikalle, koska Pepita kaatui kyljelleen äsken ulkona.....

Lisäys II: kävimme verikokeessa ja odottelemme el.lääkärin soittoa kokeen tuloksista. Potilas juoksentelee ympäri asuntoa toinen jalka siteessä...

Lisäys III: EL unohti soittaa tuloksista ja kaivoin hänen GSM-numeronsa tietooni ja soitin hänelle! Hän lupasi soittaa hoitajalle, jos hän muistaisi oliko niissä tuloksissa jotain ja palata asiaan vielä tänään. Jos mitään ei ole niin tarkemmat tulokset saadaan huomenna klo 12:00 jälkeen, kun lääkäri on taas töissä.