Ihmiset mielellään inhimillistävät lemmikkejään, tästä on minusta hyvänä esimerkkinä kaikenlaisten rättien myyminen lähinnä koirille. Vesisateessa ja kovassa pakkasessa tietysti tarvitaan jotain suojaa, mutta en käsitä mihin lemmikki tarvitsisi smokkia, rimpsuhametta jne.

Toiseksi eläinten omistajat tuntevat lemmikkiensä puolesta erilaisia tunteita. Loukkaannutaan, jos toisen lemmikki saa paremman herkun kuin oma Musti tai Mirri, ihan kuin eläimet edes tajuaisivat sellaista asiaa.

Parin lemmikittömän vuoden aikan olen ihan unohtanut minkälaisia ihmisiä siellä mahdollisen hihnan päässä on.... jotenkin tuntuu, että monella on se oma lemmikki ns. kilahtanut hattuun vähän liiaksi ja kaikki asiat otetaan vakavasti ja jokaikisestä asiasta loukkaannutaan. Tämän vuoksi suhtaudun mm. näyttelyihin hieman nuivasti. Sellaisia totisia torvensoittajia siellä piisaa. Nykyään pitää olla extrasuper varovainen milloin kantaa koiraansa sylissä tai harjaa sitä - voitteko uskoa, että näistä asioista on minulle suututtu?