Torstaina menen tekemään Pasilan poliisitalolle ilmoituksen petoksesta ellei sitä ennen tililleni kilahda vähintään 30 euroa rahaa. Nimittäin yksi Huuto.net myyjä lähetti väärän tavaran ja en ole useista huomautuksistani huolimatta saanut oikea tavaraa tai rahojani takaisin. Selvä petos. Joku kaivaa siis verta nenästään - ja täältä pesee!

Mulla on muuten kadoksissa vieläkin se iso kerällinen rautalankaa, jota tunnun päivittäin tarvitsevan töissä vääntääkseni mallin jostain asiasta. Eli jos joku löytää ylimääräisen kerän rautalankaa niin lähettäkää mulle :-D

Lähes jokapäiväinen arkikiire jatkuu, viime viikolla osasin olla kaksi päivää tekemättä mitään, mutta taas olen onnistunut buukkaamaan kalenterini kiitettävän täyteen. Tällä viikolla ei ole kuin yksi ilta varattu, ensi viikolla kaksi ilta, mutta - tadaa - seuraavalla viikolla NELJÄ iltaa varattu eri riennoille! En näköjään opi ikinä ettei tekemistä kannata hamstrata.

Ai niin, pidän jatkossa puhelimeni kiinni töissä ollessani. Jos on relevanttia asiaa niin minut tavoittaa työnumerostani, muuten asia voi odottaa klo 16 jälkeen.

Fero pääsee muuten tänään testaamaan uuden superimukykyisen pyyhkeen ja uuden samppoon ,-)