Ihastuttava ja runsaasti työllistävä ikkunaremontti on tulevana tiistaina. Tänään roudaamme osan tavaroista jo pois tieltä (mm. verhot) ja maanantai-iltana loput. Pari asiaa pitää jättää ihan tiistaiaamuun.

Perjantaina kävin entraamassa pankkiasioita ja siirrättämässä osan säästöistäni ikkunalaskua varten. Teimme uusia säästösuunnitelmia ja tosiaan kohtuullisella satsauksella saa aika mukavat säästöt aikaiseksi. Osa rahoistani poikii pidempiaikaisella ja vakaalla tuotolla, pieni osa taas riskialttiilla ja lyhytaikaisella systeemillä. Vielä kun muistaisi neljä kertaa vuodessa käydä muuttamassa sijoitusrahastoja (sekä seurata mikä oikeasti tuottaa), voisi olla oikein tyytyväinen :-D Aion myös pitää huolen, että pääsen nauttimaan niistä eläkerahoista, joita nyt säästän!

Siis mikään kosmis- tai tukkapurkki ei saa aikaan samanlaista euforiaa kuin tuottavien pankkitilien seuraaminen, heh. 

Idolsin koelaulut ovat ilmeisesti jo alkaneet. En ole niin innostunut sarjasta, koska minusta on koomista etteivät sinne hakijat aina ole kovin tietoisiaan omista lahjakkuuksistaan ja niiden tasosta. Osa hakijoista on siellä selvästi huumorimielessä, mutta niitä pettymyksen kyyneliä niellään kun on tullut kuviteltua olevansa jotain mitä ei sitten ole. Osa nykyvanhemmista kasvattavaa lapsiaan mielenkiintoisella tavalla.... Seurasin ensimmäistä kautta lähinnä myötähäpeää tuntien, mutta enää en edes viitsi, koska nolostuttaa se onneton joikaus.

Big Brother alkanee myös syksyllä ja sitä ajattelin seurata semi-aktiivisesti. Yleensä iltapäivälehdistö repii joitakin otsikoita hakijoista automaattisesti eli seuraaminen on helppoa. Iltojani en kuitenkaan rupea sarjan takia valvomaan. Suomalainen versio on aika mainstream, brittiversiossa on ollut sen sijaan munaa!

... ja nyt jatkan aamulaten litkimistä.