Syksy tulee ja sen mukana paljon uutta puuhaa.

Päälimmäisenä tulee mieleen ikkunaremontti; ensi viikolla pitää raivata jokaisen neljän ikkunan edusta tyhjäksi. Tämä on aika haastavaa, kun tuota tavaraa on ehtinyt kertymään jonkin verran. Samalla tulee tehtyä syyssiivous ja ainakin ikkunat ovat puhtaat! 

Talvilomaakin pitäisi suunnitella. Haluaisin palmun alle pötköttämään. Valitettavasti joulun seutu on high season eli erittäin kallista. Malediiveillä yksi yö kustantaa helposti 500-700/USD/yö. Kahden viikon reissu olisi siis jotain 3500 EUR luokkaa. Toivottavasti löydämme jotain kohtuuhintaisempaa, sillä mikään ei ole niin kivaa kuin odotella tulevaa.

Huomenna alkaa taas kuntoilu uuden vetäjän kanssa. Odotan tätä erittäin innostuneena, joka on aika käsittämätön asia. Minä ex-sohvaperuna, haluan liikkumaan ja mahdollisimman tehokasta sellaista! Kun on löytänyt se oman lajin niin tälläisia mielenmuutoksia kai tapahtuu :-D

Työpaikallakin tulee syksyn mittaan varmasti muutoksia, mutta niistä en täällä luonnollisesti hiisku...

Karvainen neliveto kiukuttelee nykyään ruokalautasen äärellä: jauheliha menee kurkusta alas valonnopeudella, muita ruokia syödään valikoiden! Jonkinlainen kranttuiluvaihe on siis menossa.