Lulu tykkää leikkiä saippuakuplien kanssa ja koska Fero on yhtä aktiivinen karvaturpa, ostimme pullon kupla-ainetta testaukseen. Pari ensimmäistä puhallusta meni harakoille, koska Fero ei ymmärtänyt tai nähnyt palloja, mutta pian se pääsi pallojen jahtaamisen makuun. Lattia on vaan inhottavan märkä tämän leikin jälkeen, mutta hauskaa on kaikilla :-D

Illat ovat pimennet ja saan nukuttua paremmin. Mikään ei tunnut niin mukavalle kuin pujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin, muhkean peiton alle, muokata kolmesta tyynystä sopiva pino ja ottaa kirja luettavaksi. Selkäkivut ovat mennyttä kuin sain vaihdettua Familonin Duxin vuoteeseen. Enää ei tarvitse myöskään herätä aamulla hikisenä. Vaikka useisen testien mukaan normaalihintaisilla ja vähän kalliimmilla merkeillä ei olisi eroa, olen kuitenkin itse huomannut useita eroja. Mm. juuri edellä mainitut syyt. 

J lähtee Brysseliin ensi kuussa. Olisin mieluusti mennyt mukaan, mutta töiden kannalta ne päivät eivät sovi lomailuun.Olisin halunnut suklaakauppoihin ,-) ja hajuvesikauppaan. Nyt pitää tyytyä vain nettisivujen vahtaamiseen.

http://www.annickgoutal.com/

www.godiva.com

http://www.neuhaus.be/150/

http://www.marcolini.be/