Minulle syksyn saapuminen ei ole kauhistus. Jos on ollut helteinen elokuu niin olen ihan tyytyväinen syksyn viileydestä. Kesän valoisuuden jälkeen pimeät syysillat ovat tunnelmallisia. Poltan runsaasti kynttiöitä ja tuoksulyhdyssä kuplii milloin mikäkin tuoksu. Kirpeät syysilmat ovat mahtavia! Niihin vetisiin keleihin varustaudutaan asianmukaisesti niin märkyyskään ei haittaa. Tähän syksyyn valmistaudun hankkimalla kumisaappaat, Crocksilla on ollut erittäin kevyet mustat saappaat mallistossaan.

Monet tekevät vuoden vaihtuessa lupauksia uudelle vuodelle. Minun uusi vuoteni alkaa syyskuussa. Tämän talven/vuoden teema on minä itse!  Oma kulahtanut habitukseni kaipaa kohennusta ja vaihtelua. Vaatteistoni pitää saada kuntoon, koska haluan olla siistin ja professionellin näköinen töissä, siellähän edellytetään huoliteltua ulkonäköä.

Olenkin nyt varannut itselleni ajan stylistin juttusille ja meikkaukseen. Odotan molemmista todella paljon. Totuushan on se ettei minusta mitään megabeibeä saa, mutta erittäin hyvän version itsestäni ,-) Stylistin jälkeen käyn vaatekaappini läpi, heitän väärän kokoiset/malliset/väriset pois ja teen kunnon vaatehuollon jäljelle jääville vaatteille.

Saman homman teen meikkaajan jälkeen. Meikkiarsenaalissani ei pitäisi olla vääriä hankintoja, jos on niin niitä voi käyttää viikonloppuisin pois.

Kolmanneksi keskityn omaan hyvinvointiini. Tarpeeksi pitkät yöunet, laadukas ravinto, mielekkäät harrastukset ja hyvät ystävät takaavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Jotta tämä ei menisi ihan kokonaan minäkeskeiseksi hömpötykseksi, tässä kuva Ferosta toukokuussa. Kuvan on ottanut Markku Kelokari.

1882820.jpg