Tällä viikolla on ollut runsaasti ohjelmaa. Ensiksi tiistaina oli se hammaslääkärillä käynti. Olin illalla aivan loppukatkipoikki jännitettyäni käyntiä koko päivän. Keskiviikkona kävin Sinebrychoffin museossa tiirailemassa italialaisia iltapukuja vuosien varrelta. Niitä oli hauska tarkastella, vaikkakin valitettavan vähäinen määrä pukuja oli nähtävillä. Mieleenpainuvimmat asut olivat Jackie O. Kennedyn 1960-asukokonaisuudet. Todella hienostuneet - tres chic!

Torstaina tapsin A:n, hoidimme yhdessä muutamia asioita ja lopuksi istuimme Fazulla kahvilla/kaakaolla. Join nimikkokaakaota, erittäin herkullista ja sitä voisi itsekin helposti tehdä. Vain Marianne-murskaa lasin pohjalle ja lopuksi samaa murskaa kermavaahdon päälle. Perjantaina kävimme J:n kanssa Itäkeskuksessa hortoilemassa, saaliina yksi pussi koiranruokaa. Lauantaina J:n isä kävi pikavisiitillä ja minä kävin puolestani M:n tarjoamilla kekkereillä. Kyseessä oli siis Partyliten kynttilät. Nuuhkin ainakin 30 eri tuoksua ja päänsärky oli tosi lähellä. Ihme ettei konsulentti tuo mukanaan kahvinpapuja, niillä saisi nollattua tuoksut aika tehokkaasti. Pitääkin joskus kysyä... Tilasin vain vähän pieniä kynttilöitä, mutta sitten illalla innostuin tilaamaan netistä vielä lisää :) No, tilasin kylläkin tart waxeja enkä kynttilöitä. 25 punnalla saa messevästi tuoksuvan paketin....

Ensi viikko onkin rauhallisempi, ensiksi keskiviikkona työpäivän jälkeen purukaluston kuvaukseen ja perjantaina kynsien fiksaukseen. Siitä tulikin mieleeni, että sipaisempa nyt kynsiini ihanaista Jackie Oh My!-lakkaa :)