Herään tiistaiaamuun klo 05:45 lääkkeen maku suussani ja puudutteen aikaan saama pääkipu jyskyttää aivoissani.

Edellisenä päivänä hammaslääkäri teki epämiellyttävän löydöksen hampaastani ja jotta  kivuton hoito toteutuisi, sain kolme puudutuspiikkiä, alkuun kaksi posken sisäpinnalle ja yksi suoraan hermoon ennen hermojen puhdistamista. Juurihoito ei ole mitään miellyttävintä maailmassa, mutta pakkohan se on hoitaa pois. Onneksi hoito aloitettiin ajoissa ja ongelma on vielä hoidettavissa ylipäätään. 30 minuutin hoidon jälkeen maksan laskuni ja palaan sankassa lumisateessa kotiin. Vaitonaisena teen ostokset lähi-Alepassa ja tulen kotiin lumen kuorruttamana. Olen voipunut jännittävästä hammalääkärikäynnistä ja huilaan loppuillan halaamalla sohvatyynyä. Teen vain pakolliset asiat ja vaivun tajuttomuuteen taas parissa minuutissa lukulampun sammuttua.

Tiistaiaamu sujuu niin kuin arkiaamut yleensäkin, koira napottaa toimiani vessan ovensuussa makoillessaan. Revin vaatekaapista jotkut helpot vaatteet päälleni (lue: ilman silitystä) ja nappaan käsilaukkuni mukaan. Talon pihalla juttelen muutaman sanan talonmiehen kanssa ja onnittelen itseäni hyvästä valinnasta, sillä minun ei tarvitse kaivaa autoa lumikasan alta.

Töissä siemailen aamulla kaksi kuppia lattea, kuumalla maidolla höystettynsä siis :) Tutkin tekemättömiä töitä ja suunnittelen tulevia asioita. Noin 160 tunnin päästä odotuksemme päättyy. Olen toiveikas.

Viikonloppuni oli poikkeuksellinen, sillä olin hyvin vähän kotona. Lauantai-iltapäivästä sunnuntain aamupäivään vietin Tikkurilassa Lulua hoitamassa. Lulu osoitti kunnoituksensa pureksimalla uusiin Hello Kitty sukkiini  mojovan reiän. Harmittaa, sillä niitä sukkia oli käytetty ehkä 1-2 kertaa ja ne oli ostettu muistaakseni Malesiasta. Harmitusta lievensi siskon jättämä lahja: uusi hajuvesi! Se tuoksui vieläpä ihan hyvälle.

Mieleni teki mennä saunaan, joka on  minulle erittäin harvinainen mieliteko. Saunan sijaan lillun hyväntuoksuisessa vaaleanpunaisessa kylpyvedessä. Veden sekaan olen heittänyt ison LUSHin kylpypommin. Se liukenee veteen muutamassa minuutissa ja veden pinnalle jää kellumaan yksi ruusunnuppu. Se muistuttaa niitä 1970-luvun plastisia kakunkoristeita. Kylvyssä saatoin ihailla hyvin treenattuja pohkeitani :-D Laitoin hiuksiini puoleksi tunniksi hopeashampoota vaikuttamaan ja jatkoin naistenlehden lukua. Kylvyn lopuksi huuhdoin shampoon pois ja laitoin raidoitetuille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta vaikuttamaan vielä puoleksi tunniksi. Kylvyn päätteeksi ihailin vielä hauiksiani :-D Ojentajien ja hauiskääntöjen teko vedessä on supertehokasta. Vielä kun saisi rasvaprosenttia pienemmäksi niin <3

Sunnuntain lumipyryn takia jouduin perumaan hydrobiciin menemisen. Koko kaupunki oli ihan tukossa lumisateen takia eikä mahdollinen jumittaminen auton kanssa lumikinoksessa kiinnostanut. Velttoilin vain kotosalla.