Tänään suuni on taas ollut niin täynnä tavaraa tunnin ajan: joku hitterin imupilli, hammaslääkärin kahdet sormet, pora, pumpulituppo ja vaikka mitä muuta. Kumma miten pieneen suuhun voi mahtua niin paljon :D Tällä kertaa puudutus ei ollut yhtä kivulias operaatio kuin viimeksi. Jollain ihmeellisellä härvelillä mitattiin juurikanavien pituutta, ei siis enää röntgenkuvia. Yläleuan hampaat ovat siirtyneet, joten sen vuoksi mut leikataan tammikuussa. Hampaistani tehtiin mallit kirurgille ja sain mintulle maistuvaa massaa sellaisessa lusikassa, ensiksi ylähampaisiin ja sitten alas. Homma oli niin vauhdikasta, että osa meni sivu suun! Sain lopuksi raaputtaa vaaleanvihreää massaa poskistani. Nyt tuntuu kuin olisin ottanut Botoxia huuliini. Valitettavasti ei näytä siltä.

Tämä hysteerinen viikko on alkanut siis kohtuullisen hyvin, huipennus on keskiviikkona ja oletettavasti olen perjantaina klo 16:00 ihan ryytynyt ja valmis talviunille. Onneksi joulu tulee ja saan vetää henkeä edes jonkun päivän. Sitten sama rutistus jatkuu, blaah.

Eilen oli tarkoitus ostaa joululahjoja, sen sijaan löysinkin itselleni uusia vaatteita. Tapasin sangen silmiähivelevän suomalaisen miesmallin Stokkan Cliniquen deskillä. Siitä olikin hyvä kompuroida pääovista ulos Aleksille kompurointi on POP

Huomenna pitää mennä jatkamaan vajaiksi jääneitä ostoksia. Sukkiakin puuttuu ,-)