Luin lehtirästiäni pois ja joukossa oli kolme Hesarin kuukausiliitettä. Seuraavat pienet artikkelit jäivät mieleeni:

Hyviä hiihtäjiä tulee suomenruotsalaisista kunnista. Missä ne kunnat sijaitsevat? Rannikoilla tietysti! Paikkakunnilla, joissa olisi eniten lunta, ei olla kiinnostuttu hiitämisestä ollenkaan samoissa määrin. Aika erikoinen yhdistelmä. Enää en ihmettele hiihtotunnelin kylttiä Piikkiössä (vai oliko se nyt Paimio - en jaksa muistaa).

Suomalaiset miehet ovat kärkikastia jossain virtualisessa jalkapallojoukkueen johtamisessa. Toisena tulevat tanskalaiset ja kolmantena liettualaiset. That´s the way, boys! En ole ollenkaan yllättynyt.... Mitä sitä nyt muutakaan voi olmeista peräkammarin pojista odottaa :) Antaisin kredittiä niille miehille, jotka osaavat tehdä caesar-kastikkeen ilman keittokirjaa ja lyhentää/pidentää housujensa lahkeet itse. Tämä on katova luonnonvara ;-) 

Kolmas vähän laajempi artikkeli koski pukeutumista eduskunnassa. Fiinit kehykset, mutta nuhruiset poliitikot! Stubb pukeutuu parhaiten, vain Sauli Niinistö pääsee lähelle Stubbia tyylikkyydessä. Erkki Tuomioja ja Kimmo Sasi ovat taas esimerkkejä tyylittömyydestä. Halpa näyttää halvalta ja miespoliitikkojen kengistä ei edes kannata puhua.

Entä naiset? Eduskunta tekee nuorista naisita tanttoja. Yllättävintä on ettei Tanja Karpela ole juurikaan oppinut missi-/mallivuosistaan mitään. Paula Lehtomäki pukeutuu kuin ikäihminen... Ulkomaalaisista poliitikkonaisista artikkeli nostaa esiin Julia Tymoshenkon, joka olisi Voguen kansitavaraa. Arvostettu Forbes-lehti on nostanut Tymoshenkon maailman 3. vaikutusvaltaisemmaksi naiseksi. Ilman tyylikästä olemustaan hän tuskin olisi yltänyt siihen.

Vaikka hänella on feikkiletti.....

Jotkut huippupoliitikot käyttävät stylistejä, stailaukset tehdään visusti suljettujen ovien takana. Miksi näin? Poliitikko luonnollisesti osaa oman hommansa hyvin, mutta hänen ei tarvitse osata stylistin hommia. Eihän kukaan paikkaa itse omia hampaitakaan, vaan sen tekee hammaslääkäri.....