Kirjoitin viime yönä pitkä tekstin, mutta se ei jostain syystä ilmestynytkään. Ehkä hyvä niin :)

Olen saanut luettua kolme Hesarin kuukausiliitettä. Pari juttua jäi mieleeni.

Ensiksikin suomenruotsalaisten asuttamilla alueilla hiihtäminen on tullut hyvin suosituksi. Jännä tilanne sinänsä, koska suomenruotsaisia asuu runsaasti juuri rannikkoalueilla ja siellähän ei siis juurikaan lunta ole.

- enää en ihmettele hiihtotunnelin merkkiä Piikkiön (vai Paimion?) kohdalla.

Toisessa pienessä artikkelissa kerrottiin miten hyvin suomalaiset miehet ovat pärjänneet jossain virtuaalisessa jalkapallojoukkueen valmentamisessa. Toiseksi parhaimpia ovat tanskalaiset ja kolmanneksi latvialaiset.

- tämä selvittikin miksi niitä olmin näköisiä huonosti käyttäytyviä mörököllejä löytyy  :(, mutta mikseivät suomalaismiehet käy sankoin joukoin esimerkiksi Manchesterin baareissa kehumassa loistavia valmentajien taitojaan :)

~ ~ ~ ~ ~

Tänään korkkasin parisen kuukautta kaapissa olleen konvehtirasian - ja se oli odottamisen arvoinen! Ei mitään liian makeaa mättösuklaata á la Fazer/Marabou. Suklaan maun erotti hyvin, sokeri oli sivuosassa. Wittamer oli kuitenkin parempaa kuin Pierre Marcolini.

Sitten toiseen mieheen; torstaina tuli elokuva, jossa oli mukana JRM. Lähes ainoa syy, jonka vuoksi jaksan istua kaksi tuntia sohvalla. Vaikka olen muutaman kerran naamakirjassa lähettänyt superpoken herran suuntaan niin mitään ei ole tullut takaisin. Paitsi kerran sain Tiffanyn kaulakorun häneltä. No joo, leikki leikkinä. Ehkä sen perijättären kanssa on kiireitä :)

Milloinkahan Tudors alkaa, anyone?